Η κοπή της Πίτας μας για το 2012

Η κοπή της Πίτας του Ο.Δ.Ε.Γ. Πειραιώς για το 2012

      Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Όμιλος Πειραιώς για τη Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας, την προπερασμένη Κυριακή  22  Ιανουαρίου 2012 στο παραθαλάσσιο Κέντρο του «Τσάκου», στην Πειραϊκή. Η κ. Αμαλία Λεοντακιανάκου, ως το παλαιότερο μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνη της εκδήλωσης παρουσίασε τον νέο Πρόεδρο κ. Γ. Παυλίδη, ο οποίος σε σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στους στόχους και τις δραστηριότητες του νέου Δ.Σ. του Ομίλου.

Την επιτυχημένη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές κ.κ. Παναγιώτης Μελάς, Τάσος Νεράντζης, ο περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σπύρος Σπυρίδων, ο Δημ. Σύμβουλος κ. κ. Γ. Δανιήλ, η Πρόεδρος του Πειραϊκού Συνδέσμου κ. Φερ. Θεοχάρη, ο Πρόεδρος της Φ.Σ.Π. κ. Γ. Χατημανωλάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Μουσικής κ. Β. Παπαηλιού με τη σύζυγό του Μάιρη, η Πρόεδρος του «Ζήνωνος» κ. Αγγ. Μπουλιέρη, καθώς και πολλά Μέλη άλλοι και Φίλοι του Ομίλου μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης εκτός της Αντιπροέδρου κ. Τούλας Μπούτου και των μελών του Δ.Σ. του Ομίλου, τα Μέλη και εκλεκτοί Φίλοι του Ο.Δ.Ε.Γ. Πειραιώς.
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με το ντουέτο του κέντρου.

Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα, στο μέσον ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Γ. Παυλίδης κόβει την πίτα πλαισιούμενος από την έφορο κ. Αμ. Λεοντακιανάκου και τον γραμματέα κ. Θ. Καναβάρη και δεξιά ο Βουλευτής κ. Παν. Μελάς (κέντρο), η κ. Λεοντακιανάκου και ο Πρόεδρος (αριστερά) και  ο κ. Γ. Δανιήλ, Σύμβουλος του Γ΄ Δημ. Διαμ/τος και ο κ. Σπ. Σπυρίδωνος, Περιφ. Σύμβουλος (δεξιά).

Πίτα-ΟΔΕΓ-20120001Πίτα-ΟΔΕΓ-20120002Πίτα-ΟΔΕΓ-20120003

Σχολιάστε